Hahóóóóó!

Megérkezett az ajcsi? Nálunk már nagyon karácsonyi hangulat van. Feldíszitettük a szobák ablakait, fini illatos mécsesek égnek, és mammi nagyon dugdos valamit a szekrénybe..., láttam...

Sajnos kicsit meg vagyunk fázva mammival, egész hétvégén tüsszögtünk, meg köhögtünk de csak mi ketten, a lányok nem. Igaz sokat voltam az erkélyen, annyira szeretek ott lenni, és csak hétvégén van nyitva sajna. Borzasztóan esett a hó meg süvített a szél, Szuszi egyfolytába el akarta kapni a havat, de megolvadt mire a mancsába ért. Nagyon élveztük. Most egy darabig nem mehetek ki, mert félt mammi.

Sütöttünk sütőtököt estére, de nem volt finom, úgyhogy nem ettem belőle... sokat...,

A héten cseteljünk megint annyira jó volt, és írjatok mélt is, mammi mindig felolvassa, hadd örüljek! Nagyon várlak benneteket,

A Mikulás gyorsan eljő
feje felett nagy hófelhő.
Rénszarvasok húzzák szánját,
hó csipkézi a bundáját.

Szerző: muttifrutti  2008.11.24. 11:42 2 komment

Címkék: macska szeretet

A bejegyzés trackback címe:

https://bercica.blog.hu/api/trackback/id/tr16342205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gazdikák 2008.11.24. 20:30:13

Juuujjjj, ne is menj az erkélyre!! Inkább gyógyulj meg, utána még két hétig ne menj ki és csak utána dugd ki az orrod!!! :) Mammi ez rád is igaz ;)

Mammi 2008.11.25. 05:35:43

Na igen..., még most is prüszkölünk, egyenlőre az erkély zárva van, talán a szél volt nagyon hideg. Tök jó Berci akkorákat tüsszent, egy méteres körzetben szóródik a finom permet az orrából... :-DDDDDDD Remélem hamar rendbejövünk.
süti beállítások módosítása