Álmomban szerintem ilyesfajta tájakon járhattam, mert a jó forró radiátoron aludtam el, és még a nyálam is elcsordult mammi szerint!

De jó is lenne valami jó meleg helyen veletek lenni.

Már nem tüsszentettem annyit, és nem is mentem ki az erkélyre. Már csak azon okból sem, mert mammi megint kocsonyát fagyasztott és lefenyített, hogy jaj nekem, ha újból kilopom a "malacfület" az egyik tányérból.

Jól van...., átgondoltam a dolgot, hát valóban nem lesz happy kapcsolatom Szuszival, hiába próbálkozott nálam , azért még adok nekik időnként néhány sallert.

Én meg mindig mammitól kapok szídást, hát nem is értem, miért nem lehet a hörcsike terrárium üvegét kaparászni kívülről megúnhatatlanul, meg az akvárium üvegét is szoktam ütögetni, tök jó, ahogy szétrebbennek a halak. Mammi szerint ez zavarja őket. Hát valamit nekem is kell csinálnom..., vagy verjem a lányokat egész nap???? Jaj nagyon várlak benneteket, és szeretném ha ma este 8-kor /körül/ csetelnénk egyet.

Addig is sok puszi

Berci

Szerző: muttifrutti  2008.11.27. 04:01 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bercica.blog.hu/api/trackback/id/tr316342185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gazdikák 2008.11.27. 12:09:46

Szia Berci! Már nagyon várjuk hogy itt legyél! Nagyon. Ha este Csilla hazaér és nem lesz túl késő, akkor tudunk chatelni, de ha későn ér haza akkor sajnos csak hétvégén. Megbeszéljük, hogy mikor. B

2008.11.28. 05:48:32

Mi is fáradtak voltunk, azt hiszem akkor marad a hétvégi cset. De addig még jelentkezünk.
süti beállítások módosítása