Ez a másik kedvenc helyem, az első a fotel, a második az erkély, a harmadik a kosár...., ha nem szakad az eső akkor sokat vagyunk az erkélyen. Mostanában pedig a szekrény tetéjén alszom a nagypárnán, szemben velem a másik szekrény tetéjén pedig a Szuszi. Mammi pedig kettőnk között a földön. Mááár ha nem alszik el a TV előtt a nappaliban.

Mammi fáradt esténként, úgyhogy nem sokat játszik velünk..., szóval gyertek haza és jáccatok velem... El fogunk menni a doktor bácsihoz, mert körmöt kell vágatni, nem örülök neki, de mammi szerint kötelező. Talán velünk tart majd nagynénénk is. Szeretjük ha eljön, mindig simogat bennünket és hoz nekünk nasit.

Kisgazdáim! ma este felnézünk a szkájpra, ha tudtok gyertek egy kicsit dumcsizni, vagy hagyjatok üzit ha nem találkoznánk, hogy mi van veletek? megjött a gyóccer? meg egyáltalán, meg minden....

Jaj de szép a karácsonyfa,

Ragyog rajta a sok gyertya...

szeretlek bennetek, puszihegyek

Bercica

Szerző: muttifrutti  2008.12.02. 15:16 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bercica.blog.hu/api/trackback/id/tr326342159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gazdikák 2008.12.03. 22:40:24

Apád üzeni, hogy "ki ne essél"!! Hihihi! Én bezzeg tudom, hogy ÚGYSEM esel ki.... PUSZIIIIIIIIIII!!! :)) Kisebbik Gazdika

Mammi 2008.12.04. 04:37:03

Hát nagyon remélem, bár épp tegnap este jövök haza munkából, és egy macska sziluettet látok imbolyogni a negyedik emeleti erkélykorláton, már a szomszédunk erkélyén. Persze Szuszikám volt az, mert ők vannak a belső szobákban, és nyitva hagyom nekik mindig az erkélyajtót. Huhh, ha belegondolok, hogy több mint 6 hónapig nyitva volt az erkély éjjel-nappal, ha itthon voltam, ha elutaztam, hááát hálát adok a sorsnak hogy nem estek le. Fene gondolta volna, hogy a szomszédnál is kimásznak a korlátra. Na ez persze Bercire is vonatkozik talán, bár őt még nem láttam a korláton, csak ő is át szokott menni a szomszédba. Nem igaz, csupa sztressz az életem... :.-)))
süti beállítások módosítása