Sziasztok Kisgazdáim!

Sokat gondolok ám rátok, és itt majd olvashatjátok hogyan telnek mindennapjaim a Mammánál. Egyébként az első nap csak lustálkodtam egész nap, és néha megkergettem ezt a méregzsák fehér-tarka utálatos macskalányt. Borzalom komolyan, köpköd, fúj, nem egy vendégszerető némber. Egyenlőre még keresem a helyem, mindent megszimatolok, és hiába kényeztetne Mammi azért se hagyom magam. Csak idegeskedjen, hogy miért nem eszem. Most el is vonulok aludni, remélem holnapra már jobb kedvem lesz.

 Berci

Szerző: muttifrutti  2008.10.20. 04:25 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bercica.blog.hu/api/trackback/id/tr996342317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gazdikák 2008.10.21. 10:16:13

Jól van Macika, blogoljál csak, de ne nagyon szőrözd össze a billentyűzetet :)) Puszilunk!! Nagyon hiányzol nekünk!! Épp tegnap scanneltünk rólad egy képet, meg az egyik éjjeliszekrényen ott van a képed is :) Szeretüüünk!!!! Gazdik
süti beállítások módosítása