Nem is tudom ma miért volt ideges mammi, hiszen annyit segítettem neki. Mire hazajött a munkából leszedtem a ruhát a szárítóról, meg akartam locsolni a virágokat is, de véletlenül felborult a kanna, ja és szépen összeszőröztem az ágytakarót. Hát már semminek nem tud örülni? Próbáltam felvidítani, ezért gondoltam karbantartom a lánycicák alakját, és jól megkergettem őket. Volt nagy sivalkodás, pedig rájuk fér, mert különösen az egyikük... hogyismondjam... khmm,khmm, kissé duci. :-)

De azért fini friss pulykamellét kaptunk vacsira, majd leheveredtünk a TV elé tisztálkodni, végül a hálószobába csábított a friss ágynemű illata. Közben mammi elmosogatott, rendet rakott, kitakarította az almunkat. Hej de szép a macska élet!

Búcsúzásul felteszek egy képet, mammi csinálta rólam..., igaz kicsit csilli-villi, nem kandúr macskához illik, de azért fess vagyok rajta ugye?

Várlak, és nagyon szeretlek benneteket!

Berci

Szerző: muttifrutti  2008.10.20. 21:29 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bercica.blog.hu/api/trackback/id/tr446342313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gazdikák 2008.10.21. 10:13:52

Szia Malackáááám! Te is nagyon hiányzol nekünk!! Nagyon csini vagy a képen, Úrifiú ;)
süti beállítások módosítása