Látjátok milyen szépen kimanikűröztem a hétvégén? Még álmomban is mutogatom - miheztartás végett! Élesítésre és fényesítésre a számitógép előtti széket használtam, mert majdnem ugyanolyan a kárpitja, mint amilyen a Tiétek volt a régi otthonomban. Ezért szeretem megszaggatni időnként.

Mammi egyébként velünk volt egész hétvégén. Ennek nagyon örültünk, hiszen hétközben alig látjuk állandóan dolgozik. Megkaptuk az új játékokat, hú nagyon vadító illata van, több órán keresztül dobáltuk, marcangoltuk.

Mammi mindig különzár bennünket Szuszival mikor összeveszünk, hiába próbálok elbújni előle... pedig igyekszem nem veszekedni a kisasszonnyal. De még gyakorolnom kell az önuralmamat. A forma 1-et is megnéztük, előtte jól bekajáltatott bennünket Mammi, hogy nyugta legyen tőlünk. De azért fél füllel figyeltük, és nagyon izgultunk. Isteni meleg volt az idő, napoztam is az erkélyen, meg ettem friss füvet, aztán kidobtam a rókabőrt a kis szobába, bár ebben nem volt egészen biztos mammi, csak kérdezgette: melyiktek volt má megint?

Küldjetek képet a leendő otthonomról, kiváncsi vagyok ám nagyon, és hagyjatok üzit nekem, majd mammi felolvassa....

 Berci

Szerző: muttifrutti  2008.11.02. 05:37 2 komment

Címkék: macska mindennapok

A bejegyzés trackback címe:

https://bercica.blog.hu/api/trackback/id/tr16342271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gazdikák 2008.11.04. 10:10:29

Te Fényeskarmú! Nagyon hiányzol nekük. Csilla most Newcastleben van. Holnap jön vissza. Az új helyről nem tudunk képet küldeni, mert ide nem lehet állatot hozni. Majd keresünk helyet ahová jöhetsz. Nagyon hamar már. Várom, hogy újra együtt legyünk mind3man.

Berci 2008.11.06. 07:26:45

Hú de jó! Én is várom már. Csillát is. Doromb, doromb... :-)
süti beállítások módosítása