Megkérdezte mammi mit szólnék egy ilyen cicalányhoz feleségnek? Az interneten találta nekem. Brrr.... Ez még viccnek is rossz. Azt mondta őt biztos nem tudnám úgy megtépni mint Szuszit! Tudtam, hogy valami ilyesmi fog kisülni ebből az egészből. Hát igen - mi tagadás nehezen viselem ezt a két macskalányt. Mamma meg minket visel nehezen. Azt mondja hulla fáradt esténként, és még mi sem hagyjuk pihenni. Jaj de nehéz nélkületek... Csak az étvágyam jó, lehet, hogy bánatomban eszek? Csuda finom falatokat kapunk minden nap, és észrevettem, hogy az én tálamba mindig olyan kaja kerül amit a legjobban szeretek. A lányok beérik mással is, de nekem mindig kedvemben jár Mammi. Azért ne izguljatok, nem fogok elhízni, karbantartom súlyomat a mindennapos futással. Mikor hazajön este Mammi rögtön bemelegítek, végigvágtázok a nappalin, fel a szunyoghálón az erkélyajtó tetejére, onnan leugrok az heverőre, aztán átszáguldok a kis-szobába, majd ki a konyhába, fel a pultra, majd a hűtő tetejére... itt megpihenek kicsit.

Persze a lányok is a nyomomban vannak, pörgünk, forgunk, aztán mindig összeveszés a vége. Tegnap spenótot ettem, annyira fini volt, pedig csak véletlenül ömlött ki, és én azonnal felnyaltam az utolsó cseppig. Mammi nagyokat nézett, és azt mondta olyan vagyok mint a Kisgazdám, imádom a spenótot, és elájulok a vérvételnél.

Nagyon szeretlek benneteket és szeretném majd hallani a hangotokat is meg nézni képernyőn..., este csetelhetnénk majd egyet. Jó?

 Ugye hamar este lesz?

Berci

Szerző: muttifrutti  2008.11.06. 07:14 2 komment

Címkék: macska mindennapok

A bejegyzés trackback címe:

https://bercica.blog.hu/api/trackback/id/tr446342267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gazdikák 2008.11.06. 19:33:31

Hát így neveltelek, fiam, hogy a külső alapjn ítéld meg ezt a cicalányt?? ;))

2008.11.08. 09:06:37

Nem vagyok rasszista, de az igazi macska "szőrős"... :-))) Berci
süti beállítások módosítása