Képzeljétek!!!!!!!!!!!!! Ma reggel kaptam egy puszit Szuszitól!!!! Na???????

Leírom pontosan hogyan történt!

Éppen a hallban üldögéltem - ahonnan természetesen belátom az egész lakást és "alattvalóim" mozgását is, mikor látom szemem sarkából, hogy Szuszi a nappaliból megindul lassan felém..., jön...,jön.., közeledik..., lassít..., már befeszítettem az izmaim, hogy nekiugrok..., mikor lágyan kinyújtja a nyakát felém..., és a számhoz érintette a száját...., huhh!!!! Meglepetésemben elmaradt a szokásos saller. Aztán lesütött szemmel elsomfordált, és leheveredett miközben le sem vette a szemét rólam. Na most feladta a leckét. ??????? Mit is csináljak??? Kegyelmezzek meg neki a továbbiakban amíg itt vagyok? Hmmm??? Szerintetek kisgazdáim??? Annyira meglepett a dolog, hogy most azon gondolkodom délutánra megbeszélek vele egy randit, ... mégis hogyan tovább??

Azért gyorsan legyűrtem zavarom, és Szuszi szeme láttára kiosztottam pár pofont Zuszkának, aki eddig békésen szemlélte kibontakozó románcunkat. Irtó dühös lett a kisasszony, fujtatva a fotelba menekült, lehet, hogy féltékeny???? ezen, még nekem is nevetnem kell....

Na majd estére beszámolok róla, hogy mi történt a továbbiakban. Mindenesetre Mammi álla a térdéig leesett, és csak ámult-bámult.

Gondolok Rád ma kisgazdám és nagyon szeretlek benneteket..., ha nem leszünk túl fáradtak cseteljünk egyet.

Bercica

(És én mindezt végignéztem reggel, miközben a felkeléssel próbálkoztam, és ha nem látom, nem hiszem el!!! )

Mammi

Szerző: muttifrutti  2008.11.26. 07:16 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bercica.blog.hu/api/trackback/id/tr1006342191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gazdikák 2008.11.26. 19:39:38

Jaaj Berci hagy inkább, mégiscsak a "hugod" :))) Inkább simán testvéri szeretet, hahaha
süti beállítások módosítása