Na szegény mammi, egész este szárazcicakaja válogatással volt elfoglalva órákon keresztül....., mint Hamupipőke a lencsével!

Merhogy, vett olyan száraz cicakaját - állítólag szőroldót - amit mi NAGYON nem szeretünk. És ezt persze nem tudta, és bekeverte az összes otthon lévő szárazkajánkba. Legalább 5 zacskóval. Na gondolhatjátok! Mikor látta, hogy abszolut nem fogy, vagyis hogy kicsipegetjük a régifajtát és ezt az újat benne hagyjuk a tálba, hát kénytelen volt kiválogatni, hogy legalább a többit megegyük, ne vesszem kárba. Szegény mammi, órákig ezzel vacakolt, egyesével kiborította a zacskókat egy nagy tálcára, és nekiállt szemezgetni..., nem is mertünk rosszalkodni, mert nagyon puskaporos volt a levegő. Morgott ám rendesen...., de közbe azért TV-zett, aztán jól meg is fájdult a háta, dereka. Azt mondta, majd valami árva cicának odaadja amit mi nem eszünk meg, és ő drága pénzért megveszi.

 Például NEKI!

Szóval szomorú napunk volt! Hamar el is aludtunk, és nem is veszekedtünk egymással.

Sajnos csak vasárnap lesz velünk egész nap, mert szombaton is dolgoznia kell. Már nagyon fáradt minden este, ezért nem biztos, hogy tudunk majd csetelni. De vasárnap biztos lustizni fogunk egész nap. Azért mi várunk ám üzit tőletek, imélt, vagy szkájpon pár sort, annak mammi is nagyon örülne.

Ugye szerettek még? mert én igen.

Bercica

Szerző: muttifrutti  2008.12.03. 15:44 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bercica.blog.hu/api/trackback/id/tr486342155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gazdikák 2008.12.03. 22:39:15

ÚÚÚÚÚ, az nem lehetett semmi!! De ha ők kiválogatják a tálból, akkor neked miért kellett válogatni? Nem lett volna elég csak összgyűjteni a tálakból, amit bennehagynak szőroldót? Hamupipőke, hihi, vicces! :)

Mammi 2008.12.04. 04:32:43

Hát azért nem lett volna jó ez az ötlet, mert láthatóan egyre kevesebbszer mentek száraz kajáért, mert biztos már az illata sem volt az igazi. Szóval nem akartam, hogy a jól bejáratott szárazkaja evésről leszokjanak, ezért inkább kiválogattam, hogy szivesen egyék a többit. :-)))))) Nem baj, már túl vagyok rajta, időmbe belefért tv nézés közben, inkább az dühített, hogy "megveszem és nem kell", majd egy kóbor cicának fogom adni.
süti beállítások módosítása