Sziasztok!

 

 

 

Így ülök az ajtó előtt sokáig, nem nagyon tud becsalogatni mammi. De aztán hogy nem jöttök, hát leheveredek alunni a jó kis otthonszagú kosaramba.

 

 

 

Ma fini csirkemellét kaptam, meg is ettem az uccsó szemig, a többihez hozzá sem nyultam. A kedvem már jobb, és várom a friss híreket.

Mammi kérdezi, hogy ha letelt a három nap, akkor a leukoplaszt nyakéket le lehet szedni? vagy várjuk meg a hétfői dokit? Mert eléggé zavaró, és sokat piszkálom.

Majd még jelentkezem, addig is sok pusza az új lakásban.

 

Teci

 

Szerző: muttifrutti  2010.08.25. 19:44 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bercica.blog.hu/api/trackback/id/tr66341997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hát a gazdik 2010.08.25. 20:16:33

Hát szia Tercikénk! A nyakékedről holnap megkérdezzük a kezelőorvosodat, mert nem nagyon szeretnénk ha felügyelet nélkül kirángatnád azt az egy szem varratot a csupasz nyakadból. Nagyon csinos vagy a képen, de ne üldögélj egész nap a hideg kövön! Intézzük az ügyeidet, csupa jó hírünk van eddig! Még lehet, hogy kártérítést is kapunk, abból veszünk majd meg neked BÁRMIT, amire rámutatsz a katalógusban. :-) Sok puszi és ölelés! Jók a képek!!!

Hát a gazdik 2010.08.27. 15:17:57

Amúgy ez a kép annyira Bercis!! Amin a folyosón ül. Olyan tipikus tartása van... Cuki bébi!
süti beállítások módosítása